O nama Aluminij mdsAluminij-MDS je obiteljska tvrtka stvarna kroz više od 15 godina radnog iskustva, uvažavajući primjenu suvremenih tehnologija i materijala ostvarajući na taj način ekipiranje stručnog i educiranog tima koji svojim znanjem, stručnošču i iskustvom pruža profesionalni odgovor u realizaciji Vaših arhitektonskih projekta u dijelu izrade i ugradnje aluminijske ili drvo-aluminjske vanjske građevinske stolarije kao i alu ostakljenih elemenata interijera stambenih ili poslovnih prostora.

Postavivši osnovno pravilo ponude prema kupcu kroz garanciju kvalitete, proizvodnju smo bazirali kroz direktnu nabavu certificiranih matarijala i alu sistema vodećih europskih proizvođača, a sama proizvodnja koncipirana je isključivo kao vanserijska i to po narudžbi i po specifičnim željama projektanta, odnosno investitora-kupca.

Naša proizvodna ponuda orijentirana je primarno prema investitorima stambenih i poslovnih objekata kod kojih se traži viši razred kvalitete kao i specifičan pristup izradi i ugradnji arhitektonskih alu ostakljenih elemenata.

Svim našim klijentima nudimo kompletnu i profesionalnu uslugu ukljućujući prethodne stručne konzultacije i izradu ponuda te im prema usvojenim projektima omogućujemo najkraće moguće vrijeme realizacije uz vrhunsku kvalitetu izrade i ugradnje svih elemenata građevinske stolarije

U posljednjih godinmu dana osim na domaćem tržištu, Aluminij-MDS vlastito dizajniranim i proizvedenim sistemom podizno kliznih stijena naziva IDEAL XL, tehničkih karakteristika koje ga svrstavaju u domenu trenutačno najkvalitetnijeg sistema između svih eurospkih proizvođača, uspiješno ulazi i na tržište EU što je ujedno značajna referenca i garancija kako našim dosadašnjim tako i budućim klijentima.

aluminij

Timski rad

Timski rad je temelj našeg uspjeha. Predanost u riješavanju problema i obavljanju zadataka osnažuje timski rad koji je glavna poveznica između zaposlenika i odjela tvrtke. Svaki pojedinac je ključan je za uspjeh tvrtke.

Stručnost i kreativnost

U Alu Mds-u iznimno cijenimo stručnost i kreativnost u izvršavanju svih zadataka. Drukčije mišljenje i inovativnost preduvjet su za razvoj novih ideja i proizvoda.

Zaposlenici

Zaposlenici su ogledalo tvrtke. Težimo omogućiti našim zaposlenicima najbolje moguće uvijete za rad i napredak te poticati proaktivnost i kreativnost nagrađujući dobre poslovne rezultate. Uzajamno poštovanje i povjerenje omogućuju da nesebičnim timskim radom ostvarujemo zadane ciljeve.

Kvalitetan proizvod

Naša najveća prednost su zadovoljni klijenti. Kako bi svi klijenti bili zadovoljni, svi naši proizvodi i usluge moraju zadovoljavati najviše propisane standarde.