transport-evo-iconKompletna proizvodnja našeg asortimana građevinske stolarije alu, alu drvo i drvo aluminij sistema prozora, vrata, kliznih stijena i ostakljenih konstrukcija koji se odvija u našem pogonu bazirana je na dugogodišnjoj poslovnoj suradnji sa vodećim domaćim i stranim dobavljačima.

Osnova naše kvalitete leži prvenstveno u kvaliteti proizvodnje naših dobavljača. Odavno je poznato da se lanac prekida na najslabijpoj karici. Iz tog razloga svoje smo povjerenje ukazali renomiranim i vodećim trvrtkama u domeni proizvođača materijala namijenjenog građevinskoj stolariji koji kao naši dobavljači i partneri doprinose kvaliteti našeg finalnog proizvoda namijenjenog krajnjem kupcu.

Finalizirani elementi Alu-MDS stolarije proizvedeni su isključivo od materijala najvišeg nivoa kvalitete, provjerenih dobavljača koji svojim proizvodnim certifikatima ujedno jamče krajnjem kupcu našeg finalnog proizvoda vrhunsku kvalitetu, čvrstoću, trajnost i tehničke karakteristike poput termoizolacionih osobina najviše klase uz stalnu kontrolu kvalitete.

geze

glasmarte

gu

hoppe

imcomp

medle

naco

roto

 

tokmandzic